& PRODUK
Glamour gaduh tilu seri produk utama, lampu hiasan LED, lampu strip SMD sareng produk panerangan.
Lampu hiasan LED glamour diaku salaku produk high-end dina industri lampu hiasan.
Kategori produk kalebet lampu tali dipimpin, lampu senar anu dipimpin, lampu motif anu dipimpin, bohlam hiasan sareng produk hiasan anu calik dikontrol.
Produk SMlam Glamour kalebet lampu strip dipimpin Dimetric, lampu strip dipimpin Ultra Lemes, lampu strip dipimpin Crystal Jade sareng dipimpin neon flex. Lemesna sareng radius bending anu leutik pisan mangrupikeun ciri unik produk Glamour SMD.
Produk Glamour Illumination kalebet lampu panel terpadu aluminium-plastik salaku produk pencahayaan di jero ruangan, lampu jalan, lampu banjir salaku produk pencahayaan luar, sareng lampu jalan surya, lampu banjir salaku produk énergi anyar.
MACA DEUI
Lampu Dekorasi LED

Lampu Dekorasi LED

Lampu hiasan Glamour LED parantos di 18 taun dina industri. Kategori produk kami nyertakeun lampu string LED, lampu tali LED, LED neon flex, SMD jalur lampu, lampu LED, lampu motif LED dll. Produk utama ngagaduhan CE, GS, CB, UL, cUL, ETL, CETL.
2020/07/07
Lampu LED Lampu

Lampu LED Lampu

Lampu Glamor LED Lampu salawasna fokus kana pamutahiran kualitas sareng jaminan. Kinerja anu alus pisan parantos kéngingkeun seueur reputasi sareng pesenan di dunya. Kami ngan ukur yakin "cahaya kualitas" anu tiasa ngasuransikeun "kahirupan kualitas".
2020/07/07
Lampu surya

Lampu surya

Produk énérgi anyar urang utamina pokus sadayana dina hiji siri lampu jalan SL01 solar, cerdas sareng hemat energi.
2020/07/07
Produk Cahaya Jero rohangan

Produk Cahaya Jero rohangan

Lampu Glamor Produk lampu indoor utamana terpadu lampu LED panel sareng lampu samping sareng lampu tukang; Sisi sampingan urang gaduh séri SPL, NPL sareng sérial NSF, lampu tukang kami gaduh séri ADL, séri DLC, séri EDL sareng siri RDL; Sumawona, pikeun séri ADL mangrupikeun desain adjustable; SPL, DLC & séri EDL aya 2 dina 1 desain, robih gampang resessed ka permukaan dipasang.
2020/07/13
Tim Profesional sareng Peralatan
Langkung ti 30 insinyur senior sareng desainer damel di Glamour ayeuna. Ngalengkepan peralatan ékspérimén canggih, kami parantos ngembangkeun sareng ngararancang séri produk anu dipimpin ku industri anu minuhan sababaraha sarat konsumén anu béda ti daérah anu béda sareng nagara, sareng kéngingkeun sakitar 80 patén dugi ka ayeuna.

Glamour ogé ngagaduhan saperangkat lini produksi pinuh otomatis, sapertos mesin las otomatis, mesin pengisian lem, mesin perakitan, mesin SMT, mesin ékstrusi, mesin motong, mesin uji sepuh sareng langkung ti 300 sét alat uji coba anu tiasa mastikeun kami kuat kapasitas produksi pikeun nanganan seueur pesenan kalayan gampang tina mérek terkenal di panjuru dunya.
Profil Perusahaan
Diadegkeun dina 2003, Glamour parantos komitmen pikeun panilitian, produksi sareng penjualan lampu hiasan LED, lampu padumukan, lampu arsitéktur outdoor sareng lampu jalan ti saprak didirikeun.

Lokasina di Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, Cina, Glamour ngagaduhan taman produksi industri modéren 40,000 méter pasagi, kalayan langkung ti 1.000 pagawé sareng kapasitas produksi bulanan 90 40FT kontainer.

Kalayan pangalaman 20 taun caket dina LED bidang, usaha pengkuh jalma Glamour& dukungan konsumén domestik sareng luar negeri, Glamour parantos janten pamimpin industri lampu hiasan LED. Glamour parantos réngsé ranté industri LED, ngumpulkeun rupa-rupa sumber daya preponderant sapertos chip LED, encapsulation LED, manufaktur lampu LED, manufaktur peralatan LED
Panilitian téknologi LED.

Sadaya produk Glamour nyaéta GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, ngahontal anu disatujuan. Samentawis éta, Glamour ngagaduhan langkung ti 30 patén dugi ka ayeuna. Glamour sanés ngan ukur pemasok mumpuni pamaréntahan Cina, tapi ogé supplier anu dipercaya pisan pikeun seueur perusahaan internasional anu kawéntar ti éropa, Jepang, Australia, Amérika Kalér, Wétan Tengah jsb
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa ngintunkeun anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese
新加坡2分彩计划软件