& PRODUKTET
Glamour ka tre seri kryesore t? produkteve, drita LED dekorative, drita shiritash SMD dhe produkte ndri?imi.
Dritat dekorative LED Glamour njihen si produkte t? nivelit t? lart? n? industrin? e drit?s dekorative.
Kategorit? e produkteve p?rfshijn? dritat e litarit t? udh?hequr, dritat e vargut t? udh?hequr, dritat e motivit t? udh?hequr, llambat dekorative dhe produktet dekorative t? kontrolluara inteligjente.
Produktet Glamour SMD p?rfshijn? dritat me shirita t? udh?hequr nga Dimetrik, dritat me shirita t? udh?hequr ultra t? but?, dritat e shiritave t? udh?hequr nga Crystal Jade dhe drejtuesit e neonit. But?sia dhe rrezja jasht?zakonisht e vog?l e p?rkuljes jan? karakteristikat unike t? produkteve Glamour SMD.
Produktet Glamour Illumination p?rfshijn? dritat e panelit t? integruar alumini-plastik? si produkt i ndri?imit t? brendsh?m, dritat e rrug?s, dritat e p?rmbytjes si produkte t? ndri?imit n? natyr?, dhe dritat diellore t? rrug?s, dritat e p?rmbytjes si produkte t? reja t? energjis?.
LEXO M? SHUM?
Ndri?im LED Dekorimi

Ndri?im LED Dekorimi

Dritat dekorative Glamour LED ka qen? n? industri p?r 18 vjet. Kategorit? e produkteve tona p?rfshijn? drit?n e telit LED, drit?n LED litar, fleksionin neon LED, drit?n e shiritit SMD, llamba LED, drit?n me motiv LED etj Produktet kryesore kan? marr? CE, GS, CB, UL, kull, ETL, CETL,
2020/07/07
Drita e shiritit LED

Drita e shiritit LED

Drita e Rripit Glamour LED p?rqendrohet gjithmon? n? p?rmir?simin dhe sigurimin e cil?sis?. Performanca e shk?lqyer ka fituar shum? reputacion n? bot? dhe urdhra. Ne besojm? se vet?m "drita cil?sore" mund t? siguroj? "jet? cil?sore".
2020/07/07
Drita diellore

Drita diellore

Produkte t? reja t? energjis? ne kryesisht p?rq?ndrohemi n? t? gjitha tona n? nj? seri solare t? drit?s diellore SL01, kursim inteligjent dhe energji.
2020/07/07
Produkte t? lehta sht?pie

Produkte t? lehta sht?pie

Ndri?im i shk?lqyesh?m produkt drit? sht?pie kryesisht e integruar drit? LED panel me drit? an?sore dhe drit? prapa; Drita an?sore kemi seri SPL, seri NPL dhe NSF, drita prapa kemi serit? ADL, serit? DLC, serit? EDL dhe serit? RDL; P?r m? tep?r, p?r serit? ADL jan? dizajn i rregulluesh?m i prer?; SPL, DLC Serit? EDL jan? 2 n? 1 dizajn, ndryshoni leht? recensionin n? sip?rfaqen e montuar. &
2020/07/13
Ekipi dhe pajisjet profesionale
M? shum? se 30 inxhinier? dhe dizajner? t? vjet?r q? punojn? n? Glamour tani. Pajisur me pajisje t? p?rparuara eksperimentale, ne kemi zhvilluar dhe dizajnuar nj? seri t? produkteve udh?heq?se n? industri t? cilat p?rmbushin k?rkesa t? ndryshme t? klient?ve t? ndrysh?m nga rajone dhe vende t? ndryshme, dhe kemi marr? rreth 80 patenta deri m? tani.

Glamour gjithashtu ka nj? seri linjash prodhimi plot?sisht automatike, t? tilla si makinat automatike t? saldimit, makinat p?r mbushjen e ngjit?sve, makinat e montimit, makinat SMT, makinat e nxjerrjes, makinat e prerjes, makinat e prov?s s? plakjes dhe m? shum? se 300 grupe t? pajisjeve testuese kapaciteti i prodhimit p?r t? trajtuar shum? porosi nga markat e famshme n? t? gjith? bot?n.
Profili i Kompanis?
E themeluar n? vitin 2003, Glamour ?sht? angazhuar n? k?rkimin, prodhimin dhe shitjet e dritave LED dekorative, dritave t? banimit, dritave t? jashtme arkitektonike dhe dritave t? rrug?s q? nga themelimi i saj.

E vendosur n? Zhongshan City, Provinca Guangdong, China, Glamour ka nj? park modern prodhimi industrial 40,000 metra katror?, me m? shum? se 1,000 punonj?s dhe nj? kapacitet prodhimi mujor prej 90 kontejner?sh 40FT.

Me p?rvoj? gati 20 vje?are n? fush?n LED, p?rpjekje k?mb?ngul?se t? njer?zve Glamour& mb?shtetjen e klient?ve t? brendsh?m dhe t? huaj, Glamour ?sht? b?r? lider i industris? s? ndri?imit t? dekorimit LED. Glamour ka p?rfunduar zinxhirin e industris? LED, duke mbledhur burime t? ndryshme pararend?se t? tilla si ?ipi LED, kapsulimi LED, prodhimi i ndri?imit LED, prodhimi i pajisjeve LED
Hulumtimi i teknologjis? LED.

T? gjith? produktet Glamour jan? aprovuar GS, CE, CB, UL, CUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH. Nd?rkoh?, Glamour ka marr? m? shum? se 30 patenta deri m? tani. Glamour nuk ?sht? vet?m furnizues i kualifikuar i qeveris? s? Kin?s, por gjithashtu furnizues shum? i besuesh?m i shum? nd?rmarrjeve t? njohura nd?rkomb?tare nga Evropa, Japonia, Australia, Amerika e Veriut, Lindja e Mesme etj.
B GHENI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj t? telefonit n? form?n e kontaktit q? t? mund t'ju d?rgojm? nj? vler?sim falas p?r gam?n ton? t? gjer? t? dizenjove!
Zgjidhni nj? gjuh? tjet?r
Gjuha aktuale:Albanian
新加坡2分彩计划软件