& ПРОИЗВОДИ
Гламур има три главни серии на производи, ЛЕД украсни светла, СМД ленти-светла и производи за осветлува?е.
Декоративните светла со гламур LED се препознаваат како производи од висока класа во декоративната лесна индустри?а.
Категориите на производи вклучуваат светилки за ?аже, предводени жици, светилки за мотиви, украсни светилки и интелигентни контролирани декоративни производи.
Гламур SMD производите вклучуваат светлосни ленти со диметриум, ултра меки светлосни ленти, светлосни ленти со предводена лента од кристал жад и предводени неонски флексибилни. Мекоста и исклучително малиот радиус на свиткува?е се единствените карактеристики на производите на Гламур СМД.
Производите на Гламур Илуминаци?а вклучуваат алуминиумско-пластични интегрирани панелни светла како производ за внатрешно осветлува?е, улични светла, светла за поплавува?е како производи за надворешно осветлува?е и соларни улични светла, светла за поплавува?е како нови енергетски производи.
ПРОЧИТА? ПОВЕ?Е
Осветлува?е на ЛЕР

Осветлува?е на ЛЕР

Гламур ЛЕР декоративни светла е во индустри?ата ве?е 18 години. Нашите категории на производи вклучуваат LED жичана светлина, LED светло за ?аже, LED неонски флексни, SMD лента светлина, LED светилки, LED мотив светло, итн. Главните производи имаат CE, GS, CB, UL, CUL, ETL, CETL,
2020/07/07
LED лента светло

LED лента светло

Гламурозната LED лента за светло секогаш се фокусира на подобрува?е на квалитетот и уверува?е. Одличните перформанси освои?а многу светски углед и нарачки. Веруваме дека само ?квалитетна светлина“ може да обезбеди ?квалитетен живот“.
2020/07/07
Соларна светлина

Соларна светлина

Нови енергетски производи на кои главно се фокусираме на сите нас во една соларна улична SL01 сери?а SL01, интелигентна и заштеда на енерги?а.
2020/07/07
Затворен лесен производ

Затворен лесен производ

Гламур Осветлува?е внатрешен светлосен производ, главно, интегриран LED светлосен панел со странично светло и задно светло; Страна светлина имаме SPL сери?а, NPL и NSF серии, задно светло имаме ADL серии, DLC серии, EDL серии и RDL серии; Покра? тоа, за ADL сериите се отсечени прилагодлив диза?н; SPL, DLC & EDL сериите се 2 во 1 диза?н, лесно менува?те ?а вдлабнатоста на монтираната површина.
2020/07/13
Стручен тим и опрема
Пове?е од 30 постари инженери и диза?нери кои работат во Гламур сега. Опремува??и се со напредна експериментална опрема, развивме и диза?ниравме сери?а водечки производи во индустри?ата, кои исполнуваат различни бара?а на различни клиенти од различни региони и зем?и и добивме околу 80 патенти досега.

Гламур, исто така, има низа целосно автоматски производни линии, како што се машини за автоматско заварува?е, машини за полне?е лепак, машини за склопува?е, SMT машини, машини за истиснува?е, машини за сече?е, машини за тестира?е на старее?е и пове?е од 300 комплети опрема за тестира?е што може да ни обезбеди силен производствен капацитет за лесно справува?е со многу нарачки од познати брендови од целиот свет.
Профил на компани?ата
Основана во 2003 година, ?Гламур“ е посветена на истражува?е, производство и продажба на ЛЕД декоративни светла, станбени светла, надворешни архитектонски светла и улични светла уште од основа?ето.

Се нао?а во градот ongонгшан, провинци?ата Гуангдонг, Кина, ?Гламур“ има модерен индустриски парк од 40.000 квадратни метри, со пове?е од 1.000 вработени и месечен капацитет за производство од 90 конте?нери 40FT.

Со скоро 20-годишно искуство во ЛЕР поле, истра?ни напори на гламурозните лу?е& поддршка на клиенти домашни и странски, Гламур стана лидер на индустри?ата за осветлува?е на ЛЕР украси. Гламурот го комплетираше син?ирот на ЛЕР индустри?а, собира??и на?различни извори како што се ЛЕД чип, ЛЕР инкапсулаци?а, ЛЕР производство на осветлува?е, ЛЕР опрема за производство
Истражува?е на ЛЕР технологи?ата.

Сите производи на Гламур се одобрени од GS, CE, CB, UL, cUL, ETL, CETL, SAA, RoHS, REACH. Во ме?увреме, ?Гламур“ досега доби пове?е од 30 патенти. Гламур не само што е квалификуван снабдувач на кинеската влада, туку е и доверлив добавувач на многу познати ме?ународни компании од Европа, ?апони?а, Австрали?а, Северна Америка, Средниот исток итн.
ДОБИ?ТЕ ДОПУШТЕТЕ СО НАС
Само оставете ?а вашата е-пошта или телефонски бро? во формуларот за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашиот широк спектар на диза?ни!
Изберете друг ?азик
Тековен ?азик:Macedonian
新加坡2分彩计划软件